Siófoki programok: Kökény Attila élőzenekaros nagykoncert

Rajongunk az előzenei koncertekért és az aktuális magyar celebekért? Ebben az esetben érdemes ellátogatni a siófoki programok részeként július 27-én, szerdán este 21 órakor a Siófoki Szabadtéri Színpadra (Jókai park 5.), ahol Kökény Attila fellépésének örülhetünk majd.

Az énekes élőzenekaros nagykoncerttel készül az érdeklődők számára, így várhatóan másfél órán keresztül számíthatunk az Attilához kapcsolódó legnagyobb slágerekre, miközben különleges meglepetésként, illetve egyfajta felvezetésként Kökény Lalika és zenekara lép a világot jelentő deszkákra.

Lalika a bevezető után természetesen még visszatér a színpadra, hogy a két Kökény hangját egyben is meghallgathassák az érdeklődők, így egy fergeteges duett várható tőle, és a 2010-ben, egészen pontosan a Megasztár ötödik évadában felbukkant Attila között, akinek már 2011-ben megjelent az első lemez, ami rögtön aranylemez is lett.

Az énekes népszerűsége azóta is töretlen, folyamatosan jelennek meg újabb szerzeményei, hangja és stílusa pedig egyre kiforrottabbá válik, így rendkívül emlékezetes produkciókkal lepte meg közönségét, akik folyamatosan egyre népesebb tábort alkotnak.

Különleges hangját pedig most ismét élvezhetik a rajongók, méghozzá egy igazi élőzenekar társaságában, remek hangzással, valódi örökzöldekkel és természetesen saját slágerekkel kiegészülve, ami tökéletes hátteret adhat egy szuper és hangulatos nyár esti kikapcsolódáshoz.

Az eseményre a normál belépők mellett többféle VIP jegy is váltható, melyek a legkülönfélébb extrákat biztosítják a vásárlók számára.