Siófoki programok: koncertek és előadások sokasága a Balaton fővárosában

A siófoki programok kedvelői nagyon boldogok lehetnek most, hiszen a nyári szezon utolsó heteiben és napjaiban is rengeteg elképesztő program vár majd azokra, akik a Balaton fővárosába látogatnak egy kis kikapcsolódás reményében.

Augusztus 16-án például rögtön egy vagány rockzenei koncerten ereszthetik ki a gőzt a városba érkezők, hiszen a Siófoki Szabadtéri Színpadon este fellép a Cry Free és a Zep Session: Purple Zeppelin Jam, aminek jóvoltából a legnagyobb rock zenekarok egykori slágereit eleveníthetjük fel autentikus előadásban.

Másnap, avagy augusztus 17-én aztán ugyanitt, a Szabadtéri Színpadon már egy lazább műfaj kapja a főszerepet, ezáltal az Orfeum Vándorszínpad előadásában egy igazi Operett Gála kerül megrendezésre az Operett Csillagaival, illetve a legismertebb dalokkal, mondhatni slágerekkel a középpontban.

Ugyanúgy a Szabadtéri Színpadon a hét további napjain aztán előbb a 5 Dooes Show tekinthető majd meg augusztus 19-én, míg 21-én a Fregoli Színház előadásában egy látványos és izgalmas színdarab, az Anconai Szerelmesek mutatkozik be a nagyérdemű számára.

Természetesen augusztus 20-án sem maradnak majd elfoglaltság nélkül a Siófokon nyaralók, ezáltal az ünnepi programok mellett ezen a napon kerül megrendezésre a We Love Balaton a Siófok Plázson. A kérdéses elektronikus zenei fesztiválon 3 helyszínen összesen 14 DJ fergeteges koncertjét tekinthetjük majd meg az egész napos eseményen, méghozzá a Balaton egyetlen valódi homokos partján, elragadó parti hangulat és egy hatalmas tűzijáték társaságában.

A fesztiválon fellépnek majd az ország legnagyobb és legismertebb lemezlovasai, így Bárány Attila, Droplex, de még Newik is, az igazán nagy szenzációt azonban a világ egyik legjobb sztár DJ-jének fellépése jelenti majd, akit egyenesen Amerikából hoznak el a szervezők, ám kiléte egyelőre még ismeretlen.