Siófoki programok: Koncz Zsuzsa koncert

A zenekedvelő siófoki programok kedvelőinek legnagyobb örömére február utolsó hetében sem maradunk izgalmas események nélkül, hiszen a Balaton fővárosába látogat február 23-án Koncz Zsuzsa, a magyar popzene egyik méltán népszerű állócsillaga, akinek jól ismert slágerei nemcsak a múltnak, a mának is szóltak.

Az énekesnő a Siófok, Fő tér 2-es szám alatti Kálmán Imre Kulturális Központ színháztermében lép majd színpadra, mint egy igazi legenda, aki koncertjein mindig képes folyamatos és élő kapcsolatot ápolni közönségével. A koncertnek ráadásul külön aktualitása is van, hiszen Koncz Zsuzsa éppen tavaly novemberben jelentette meg Vadvilág című legújabb lemezét, amely alig három hét alatt aranylemezzé érett.

Az album megjelenésével pedig az énekesnő egy országos turnéra indult, ennek a következő állomása lesz Siófokon, ahol egy fergeteges koncertet várhat majd a nagyérdemű publikum, középpontjában az új lemez dalaival, amelyek mellett természetesen azért a régi nagy kedvencek, a legnagyobb slágerek is előkerülnek majd a hírességtől.

Aki már Koncz Zsuzsa előtt is szeretne hangolni egy kicsit az estére, annak érdemes lesz továbbá február 23-án, közvetlenül a koncert előtt megrendezésre kerülő zenés eseményre a BRTK könyvtár felnőtt részlegére.

A Siófok, Fő tér 2/A szám alatt megtalálható helyszínen ugyanis a Siófoki női kar egy zenés, nosztalgiázós előadást ad majd az egybegyűltek számára délután 18 órai kezdettel, középpontjában főként régi örökzöld slágerekkel, avagy mondhatni gyermekkorunk legszebb dalaival.