Siófoki programok: könyvbemutató és élményfestés októberben

A különleges, művészi és kulturális siófoki programok kedvelőinek nagy örömére október közepén több olyan rendezvény is megszervezésre kerül a Balaton fővárosában, melyek beleilleszthetők ebbe a kategóriába, így aki ilyen irányban érdeklődik, most garantáltan megtalálja számításait.

Október 17-én, azaz most csütörtökön este 18 órai kezdettel például érdemes lesz ellátogatni a Balatoni Regionális Történeti Kutatóintézet Könyvtárba, ahol Dr. Borbély József legújabb könyvének bemutatójára kerülhet majd sor.

A Széllel szemben címre keresztelt, főként önéletrajzi ihletésű regény egy átfogó önéletrajz, melyben rengeteg izgalmas és különleges történetet olvashatunk a Balaton déli partjáról, azon belül is főként Siófokról, méghozzá megannyi vitorlás élménnyel és visszaemlékezéssel a főszerepben. A helyszínen a szerző maga mutatja be írását, sőt mi több, igény esetén akár még meg is vásárolhatunk belőle egy példányt.

Ha az olvasás helyett inkább a festést választanánk, a Petőfi sétányon található Café Maranban a helyünk, ahol Arany Buddha név alatt a távoli keleti világba kalauzolnak el minket a szervezők, egyenesen Ázsiába, méghozzá egy átfogó élményfestés részeként.

Aki tehát mindig is kacérkodott a festéssel, és szeretné kipróbálni magát, hovatovább garantált sikerélménnyel szeretne hazatérni, az látogasson el október 18-án, délután 17 óra magasságában a kérdéses helyszínre, ahol arany akril festékkel, fekete vászonra alkothatunk majd irányított keretek között egy szerencsehozó Buddha portrét.