Siófoki programok: Köpenyben és maszkban könyvbemutató

Újabb különleges könyvbemutató várja az irodalomkedvelő siófoki programokért rajongó helybélieket és turistákat szeptember 21-én, a Fő tér 2/A. szám alatt megtalálható BRTK Könyvtár előadótermében.

Itt kerül ugyanis bemutatásra csütörtök este 18 óra magasságában Dr. Farkas Sándor nyugalmazott sebész főorvos legújabb könyvének a bemutatója, amely így máris megmagyarázza a műnek adott, a háttér nélkül sejtelmes, de egyébként egészen nyilvánvaló címet, mely így hangzik: Köpenyben és maszkban.

A könyvbemutató a BRTK Könyvtár, a Kálmán Imre Emlékház és a Siófoki Alkotói Kör szervezésében kerül megrendezésre. Utóbbi szervezet tagja Dr. Farkas Sándor is, aki úgy gondolta, hogy egy olvasmányos, közérthető könyvben foglalja össze kalandos életét, karrierjét, valamint a magyar egészségügy fejlődéstörténetét. A könyv tartalmáról a szerző szerint mindent elmond a mű alcíme, amely így hangzik: „Pillanatképek egy sebészorvos életéből”.

A könyvbemutató a jól megszokott keretek között zajlik majd be, és közreműködik benne Dr. Táncos László, a Semmelweis Kiadó és Multimédia Stúdió igazgatója, Dr. Polgár Veronika szerkesztő és Völgyi Lajos is, akik bemutatják a szerzőt, a művet és annak hátterét is.

Dr. Farkas Sándor természetesen a helyszínen egy élő író-olvasó találkozó részeként szabadon kérdezhető is lesz a könyv tartalmáról, szívesen válaszol a kérdésekre, aki pedig a helyszínen megvásárolja a művet, annak dedikálja is azt. A könyvbemutatóra mindenkinek ingyenes a belépés!