Siófoki programok: Kóstold körbe Bor & Gasztrofeszt

Aki szereti a jó borokat és a finom ételeket, az garantáltan nagy örömét lelheti majd a siófoki programok részeként a Kóstold körbe Bor & Gasztrofeszt névre keresztelt eseményben, mely már a nevével sem árul zsákbamacskát, itt valóban ezt tehetjük majd: körbe kóstolni az egész várost.

A Balatoni Kör megújult gasztro rendezvény-sorozataként megvalósított eseményen lehetőségünk nyílik arra, hogy egy kis időt a szabadban töltsünk, a lágyan simogató őszi napsütésben, az ezernyi színben pompázó természetben, miközben ebben az időben már a Balaton vize is egészen más, mint nyáron.

Mivel fürdeni már nem lehet, ezért itt az ideje más elfoglaltságok után nézni a nyár fővárosában, és nagy szerencsénkre bőségesen lesznek is lehetőségeink, elegendő csak ehhez október 9-én, szombaton déltől kilátogatni a híres-neves siófoki Plázsra, ahol a nagy bulik helyett most a kóstolgatásé lesz a főszerep.

Merthogy a vízparti környezetben lehetőségünk nyílik arra, hogy megkóstoljuk az őszi Balaton legfinomabb ízeit, ezáltal 12 órától egészen 20 óráig megtalálhatók lesznek a helyszínen a Balatoni Kör legjobb éttermei, borászai, cukrászdái, valamint pálinka- és sörfőzdéi, hogy termékeiket lehetőségünk nyíljon megkóstolni.

A szervezők természetesen gondoltak a legkisebbekre is, így amíg a szülők kóstolgatnak, addig az apróságok kipróbálhatják a fanyűvő játékparkot a helyszínen – különleges fajátékokkal a főszerepben –, de 13 és 17 óra között élőzene is szórakoztatja a közönséget – hála a Babos Piller Jazz Duo koncertjének.

A rendezvény zárására várhatóan 20 óra magasságában kerül majd sor, az esemény háziasszonya pedig Takács Nóri lesz.