Siófoki programok: Kowalsky meg a Vega és Solti Ádám a Balaton fővárosában

Azért, mert véget ért a nyár, még nem azt jelenti, hogy a siófoki programok véget értek, éppen ellenkezőleg, a tavaszi járványhelyzet miatt egyre több helyen tartanak nyitva tovább a szórakozóhelyek, hogy kihasználhassák ezt a kifejezetten enyhe, már-már meleg őszi időszakot.

Mi sem bizonyítja ezt jobban más, minthogy hosszú kihagyás után a siófoki Plázsra látogat szeptember 11-én, azaz most pénteken este 19 órai kezdettel a Kowalsky meg a Vega, akik egy fergeteges nagykoncerttel készülnek a helyi, illetve a helyszínre érkező rajongóknak.

Fontos kiemelni, hogy a megváltozott körülményeknek köszönhetően egyrészt a belépőjegyek száma korlátozásra kerül a kormányrendelet betarthatóságának érdekében, másrészt pedig a Plázson is egy elkülönített helyszínen tekinthetjük meg a fellépést.

Ez a tendencia lesz érvényes másnap is, lévén szeptember 12-én, azaz szombaton este 20 órától ismét az élő zene kedvelői kapnak majd lehetőséget arra, hogy a siófoki Plázson belül az Arénában megtekinthessék a Rakonczai Piano fellépését.

Az eseményt az őszi időjárás gyakori szeszélyes jellege miatt kifejezetten olyan helyre rakták, mely védett a széltől és az esőtől is, így rossz idő esetén sem kell elhalasztani a fellépést, az mindenképpen meg lesz tartva.

Szeptember 13-án, vagyis most vasárnap tartják majd Siófokon A magyar dal napját, aminek apropójából egy olyan vendég érkezett a városba, akinek a fellépése igazi ritkaságszámba ment eddig a környéken.

Vasárnap este 19 órai kezdettel ugyanis Solti Ádám és zenekara lép színpadra a Kálmán Imre Kulturális Központ színháztermében, ahol az Úton a boldogság turné részeként Kassai Zsolt lesz a fellépő vendége.