Siófoki programok: Kowalsky meg a Vega koncert és Nightlife X Leviathan

Olyannyira elrajtolt a nyár, hogy lassacskán a végéhez is ér a június, azonban a Balaton fővárosában továbbra sem áll meg az élet, hiszen a siófoki programok részeként június utolsó hétvégéjén két felejthetetlen és óriási parti várja a bulizás kedvelőit, szeressék akár a lazább rockzenét, akár az elektronikus műfajt.

Június 29-én, azaz szombaton este 19 órakor ugyanis újra megnyitja kapuit a siófoki Plázs, ahol egy óriási megakoncerttel készül az ország egyik legismertebb és legkedveltebb rockzenekara, a Kowalsky meg a Vega. A bandát nagy visszatérőként köszönthetik a helyiek, illetve a Plázs rendszeres visszatérői, éppen ezért ehhez igazítva állították össze most a programot, sőt mi több, speciális sztárvendéggel is készülnek Attila Talan képében.

De, ha jobban kedvelnénk az elektronikus zenéket, akkor is látogassunk ki június 29-én a Plázsra, melynek óriási, újonnan megnyílt Arénájában egy fergetegeset bulizhatunk hajnalig Nightlife X Leviathan név alatt. Június utolsó szombatján így történelmi eseményre kerül sor a Balaton fővárosában, hiszen most először látogat el a siófoki Plázsra Nightlife, aki rögtön a legnagyobb bulikra kialakított több ezer fős Arénában mutatja meg tudását, illetve azt, hogy miként kell elveszni testileg és mentálisan is a Bermuda-háromszögben. Ehhez nyújt majd neki kimagasló segítséget a közelmúltban elindított Leviathan koncertsorozat, mely Danial Nike vezetésével korábban már olyan nagyot szólt a fővárosban, hogy annak hírét még Siófokon is hallhatták a rajongók.

Az est házigazdája egyébiránt Daniel Nike lesz, de sztárvendégek is várhatók, így Martin Books, Jus Deelax és Christian Craken képében.