Siófoki programok: Kozma-Vízkeleti Dániel előadása és kerékpártúra

A különleges pszichológiai előadások és a mozgás megszállottjai egyaránt megtalálják a számításaikat abban az esetben, ha az elkövetkezendő napokban a siófoki programok részeként szeretnének kellemes elfoglaltságot maguknak, lévén ismét újraindul többek között a Balatoni Népfőiskola által szervezett különleges előadások sorozata.

Ennek részeként szeptember 25-én, azaz most kedden este 18 órakor Kozma-Vízkeleti Dániel család- és pszichoterapeuta érkezik a Kálmán Imre Kulturális Központba annak érdekében, hogy az emberi kapcsolatokról, a családról és az önbecsülésről beszéljen, hiszen ezek a kapcsolatok folyamatosan alakulnak és változnak is. A terapeuta már több mint másfél évtizede foglalkozik családok és párok kapcsolatának helyrehozatalával, az itt szerzett tapasztalatokat pedig egyetemi kurzusokon, képzéseken és előadásokon oktatja, segítséget nyújtva ezzel rengeteg ember számára. A terapeuta számára nagyon fontos a hitelesség mellett az, hogy életközeli előadása és erőforrás-központúsága mellett mindenkinek át tudja adni, hogy önmagunkra mindig úgy tekintsünk, mint életünk aktív formálójára. Dániel tapasztalata pedig folyamatosan növekszik, keresettségével egyetemben, amit jól bizonyít, hogy az elmúlt években már kétszáznál is több előadást tartott már.

Ha a terápia helyett nekünk elég lesz egy jó tekerés, akkor szeptember 29-én, azaz szombaton délelőtt 10 órakor – az előzetes regisztráció után – menjünk el a siófoki víztoronyhoz, lévén indul a Siófok50 kerékpártúra, aminek részeként mindenki körbetekerheti Siófokot és vidékét. A település várossá avatásának ötvenedik évfordulója alkalmából szervezett 50 kilométeres túrán Siófokról átteker a menet Sóstóra, Kilitira, majd onnan Töreki és Széplak kerékpárútjain át visszatér a Balaton fővárosába.