Siófoki programok: Közösségek hete

Igencsak különleges programokkal számolhatnak május első hetében azok, akik a siófoki programok részeként szeretnének turisztikai és egyben közösségi élmények részeseivé válni, lévén Közösségek hete név alatt egy komplett programsorozat indul útnak.

A Közösségek hete egy országosan meghirdetett kezdeményezés, melyhez Siófok városa idén első ízben csatlakozik annak érdekében, hogy egyrészt még több változatos elfoglaltság várja az érkezőket, másrészt pedig, hogy azt az üzenetet tolmácsolja, miszerint a társadalmi együttműködés és a közösségbe vetett hit mennyire fontos az emberek között. Mert közösségben élni jó! Május 8-án, azaz most kedden délután 15 órakor pedig minderről mi is megbizonyosodhatunk, lévén a város Fő terén Szeretetüzenet név alatt Siófok 50. születésnapja alkalmából most te is kiírhatod az egész térre jókívánságaidat egy kréta segítségével.

Másnap, azaz május 9-én, szerdán délután 18 órakor aztán akár helybéliként, akár látogató turistaként neked is lehetőséged nyílik úgy megismerni a várost, mint még soha, méghozzá egy városnéző élményvonatozás részeként. A gyülekező és az indulás egyaránt a Víztoronynál lesz, a kisvonatot pedig eltéveszteni sem lehet majd.

Május 10-én, azaz csütörtökön délután 17 órakor aztán a Régi Könyvtár emeletén, a Vígadó teremben folytatódik a Közösségek hete, méghozzá a Nők Együtt Egyesület közbenjárásával, akik mindenkinek egy közösségi senior táncórát biztosítanak majd.