Siófoki programok: különleges hajókirándulások a siófoki kikötőből

Ha Balaton, akkor hajózás! Különösen igaz mindez a siófoki programok kedvelői számára, hiszen a nyár fővárosának van a magyar tengeren az egyik legnagyobb kikötője, így nem véletlen, hogy aki különleges hajókiránduláson szeretne részt venni, az itt megtalálja számításait.

Július első hetében például több különleges kirándulásra is sor kerülhet majd! Július 6-án délelőtt 10 órától például Félsziget-kerülő sétahajózásra indulhatunk a helyi kikötőből, aminek részeként két órán keresztül élvezhetjük a Balatont, azon belül is leginkább Tihany környékét.

Balatoni romantika név alatt a romantikázás kedvelőinek is indítanak majd külön járatot a szervezők július 6-án, méghozzá 19:30-tól annak érdekében, hogy a szerelmes párok egy-egy pohár hideg bort vagy más frissítőt kortyolgatva csodálhassák meg a balatoni naplementét.

Ha gyermekünk számára (is) szeretnénk valami emlékezetes élményt nyújtani a Balatonon, válasszuk a Minimax Hajót, mely július 6-án, azaz most szombaton is kifut egy másfél órás önfeledt szórakoztatás reményében, a fedélzeten Pici Cicával, Maci Kutyával és a legjobb gyerekzenekarokkal. Az egész család számára megálmodott aktív kikapcsolódás részeként garantáltan minden gyermek jól érzi majd magát, miközben kedvenceivel mulatozhat, táncolhat, alkothat, színezhet, miközben élvezi a hajókázás élményét, de az értékes nyeremények sem hiányozhatnak a felhozatalból.