Siófoki programok: Kutyás Nap és VIII. Örökbefogadott Találkozó

Ismét kutyás nap lesz a Balaton fővárosában, ahol egy teljes napon át minden négylábú kedvenceinkről szól majd, sőt mi több, akár kutyások vagyunk, akár nem, a siófoki programok részeként most egy napra garantáltan megtapasztalhatjuk a gazdik mindennapjait.

Szeptember 7-én, most szombaton ugyanis immáron nyolcadik alkalommal rendezik meg a Siófoki Kutyás Központ kutyaiskolájában az Örökbefogadott Találkozót, ezáltal akár innen sikerült kutyust örökbe fogadnunk, akár innen szeretnénk majd a jövőben, vagy csak egyszerűen kutyatulajdonosok vagyunk, akkor ott a helyünk a helyszínen. Sőt mi több, aki rendszeres visszatérő, idén annak is érdemes lesz megjelennie, hiszen a szervezők változtattak egy kicsit a bevált recepten, ezáltal sokkal kevesebb hivatalos bemutató lesz, így a főszerepet inkább a beszélgetés, az ismerkedés, a lazulás kapta, ezáltal a résztvevőknek csak egyszerűen jól kell érezniük magukat.

A helyszínen egész napos programok – gyerekeknek is –, valamint garantált jó hangulat vár majd ránk. Kaphatunk állatvédelmi és kutyaiskolás tanácsokat, de tájékozódhatunk az örökbefogadás menetéről is, sőt mi több, várható gazdi-kutyus páros masszázs, a gyerekeknek pedig többek között csillámtetoválás is elérhető lesz az egész napos meglepetésprogramok mellett.

Ezen felül várható támogatói tombola értékes nyereményekkel, kutyás kirakodóvásár, sőt mi több, büfé és meleg ebéd egyaránt az érkezők rendelkezésére áll majd, akik kutyával együtt csak oltási könyvvel együtt léphetnek be az esemény területére.