Siófoki programok: László Attila a Belvárosi Zenei Estek következő vendége

Folytatódnak az előttünk álló héten is a Belvárosi Zenei Estek a Balaton fővárosában annak érdekében, hogy a siófoki programok részeként ismét megtalálhassák a számításaikat azok, akik szeretnének egy kicsit kikapcsolódni.

A kérdéses programsorozat ugyanis nemrégiben indult újra annak érdekében, hogy a vírushelyzet után ismét lehetőségünk nyíljon élvezni egy kicsit az élőzenét, méghozzá a Kálmán Imre Kulturális Központ előtti téren, ahová ezen a héten László Attila érkezik egy igazán különleges koncerttel.

Aki esetleg nem emlékezne rá, László Attila a 2011-es Csillag születik győztese volt, aki szemtelenül fiatalon utasította maga mögé a komplett mezőnyt, ezáltal rengeteg idősebb kihívóját is, most pedig első élő koncertjére készül Siófokon, ahol nem saját dalokkal, sokkal inkább régi magyar örökzöldekkel szórakoztatja majd a közönséget.

A székelyföldi származású László Attila már egészen korán, mindössze 9 évesen megismerkedett a zenével, rendszeresen zongorázott, majd az élete gyökeresen megváltozott, amikor 2011-ben megnyerte a magyar Csillag születik tehetségkutatót, mely meghozta számára azt a sikert, amire mindig is vágyott.

László Attila mára körbejárta Európa legnagyobb városait, megmutatta hangját a tengerentúlon is, miközben az egykori kisfiúból ma már egy igazi fiatal felnőtt vált, de adottságai természetesen mit sem koptak. Koncertje teljesen szabadon látogatható a KIKK előtti téren felállított nagyszínpadon július 23-án, azaz most csütörtökön este 19 órai kezdettel.