Siófoki programok: Légvárvilág Játszóház Siófokon

A rosszidő miatt nagyon nehéz lefoglalni a gyerekeket olyan hasznos elfoglaltsággal, ami érdekes, és rendhagyó is számukra, de a siófoki programok részeként most garantált lesz, hogy legalább néhány órán át olyan élményben lehessen része a kicsiknek és a nagyoknak, amihez foghatót korábban még talán soha nem tapasztaltak.

Siófokra érkezik ugyanis a Légvárvilág Játszóház, aminek részeként a Beszédes János Általános Iskola Sportcsarnoka január 19-én, azaz most vasárnap egy teljes napra egy igazi játszótérré változik, aminek részeként a legkisebbektől kezdve, a legnagyobbakig bezárólag mindenkinek lehetősége nyílik majd kipróbálni a légvárak által nyújtott örömöket.

A helyszínen többféle méretű és felszereltségű légvár közül válogathatnak majd a lurkók, ezáltal lesznek kisebb darabok és kizárólag ugrándozásra kiélezett felfújható építmények a legkisebb látogatóknak, de egészen hatalmas, több méter magas csúszdákkal rendelkező légvárak a nagyobb izgalmakat keresők számára is.

Természetesen a légvárak mellett más egyéb elfoglaltságok egyaránt megtalálhatók a helyszínen, ahová érdemes lesz a szülőknek jól felkészülten érkezni, ezáltal a rossz idő miatt például vastag zoknival ellátni a gyerekeket, hiszen utcai cipővel senki nem léphet a sportcsarnokba, és nem veheti igénybe a légvárakat sem.

A szülők természetesen mindvégig a gyerek mellett tartózkodhatnak, de a légvárakba nem mehetnek be, kizárólag vészhelyzet esetén. Minden ugrálóvár mellett természetesen felkészült személyzet vigyázza majd a rendet, illetve felügyeli a rendeltetésszerű használatot. A siófoki Légvárvilág három turnusban lesz látogatható, így 10:30 és 12:30, 13 és 15 óra, majd 15:30 és 17:30 között.