Siófoki programok: Lóca együttes és For You Acapella koncertek

A hónapokig tartó bezártság és elszigetelődés után ízlésesen és lassacskán ugyan, de teljes gőzzel újraindulnak a siófoki programok, aminek részeként ismét lehetőségünk nyílik a szokásosan tartalmas elfoglaltsággal élvezni a nyarat, illetve a nyaralást a Balaton fővárosában.

Július 3-án, azaz most pénteken például végre ismét lehetőségünk nyílik elfoglalni egy kicsit gyermekeinket, hiszen ettől az időponttól indulnak a Vakációs Gyermekprogramok Siófokon névre keresztelt rendezvények, melyek a Kálmán Imre Kulturális Központ belső udvarában várják a legkisebbeket.

Ennek részeként pénteken este 19 órától egy teljes órán át a Lóca együttes zenél majd a kicsiknek, méghozzá egy zenés történetet a Diómanóról, aki a picikkel együtt megpróbálja felfedezni a természet csodáját, miközben felhívja a figyelmet arra, hogy mennyire fontos megóvni környezetünket a szennyezéstől, tehát az ingyenesen látogatható koncert a környezettudatosság jegyében telik majd el.

Július 5-én, azaz most vasárnap este 19 és 20:30 között aztán a Zene a zöldben programsorozat is újraindul Siófokon! Az elmúlt évek egyik legsikeresebb ingyenesen látogatható helyi programsorozata újfent a Jókai parkban, csodálatos zöldövezetben várja az érdeklődőket, méghozzá a szlovák For You Acapella zenekar társaságában.

Ennek részeként egy igazán különleges szájzenekart csodálhatunk majd meg, lévén az öt fiatal énekes a saját hangjukkal és hangképző tehetségükkel, hangszerek használata nélkül adnak majd elő jól ismert külföldi örökzöld slágereket, méghozzá az acapella stílusában, mely egy rendkívül nehéz, és kevesek által ismert műfaj, de most végre mindenkinek lehetősége nyílik arra, hogy alaposabban is ismerkedjen vele.