Siófoki programok: Luxemburg grófja színházi előadás

A minőségi színházi előadások kedvelőinek legnagyobb örömére március utolsó hetében egy igazán különleges és egyben tartalmas darabot vehetnek szemügyre az érdeklődők a Kálmán Imre Kulturális Központ színháztermében.

Március 26-án, azaz most csütörtökön este 19 órakor ugyanis a siófoki kulturális élet középpontjának tekinthető intézményben kerül előadásra a Luxemburg grófja című színi előadás, mely egy kifejezetten hagyományos, de mégis alaposan megcsavart cselekményt állít a középpontba.

A történet főhőse Sir Bazil, egy idős herceg, aki beleszerelt Didier Angelébe, a mindenki által jól ismert és kedvelt énekesnőbe. A nőt élete szerelmének tekinti, feleségül is venné, csakhogy az egész dolog meghiúsul, hiszen a herceg nem házasodhat rangon alul, így a társadalmi akadályok lassacskán összetörik a szívét.

Bazil azonban megtalálja az egyetlen kiskaput: úgy dönt, hogy Angelét látszatházasságra lépteti egy arisztokratával, aminek jóvoltából látszatházasságban élhetnek. A különleges feladatra René, avagy Luxemburg grófja jelentkezik, csakhogy a történetben akad egy kis csavar: a két fiatal egymásba szeret, így Sir Bazil válaszút elé érkezik!

A színdarabot ráadásul ismert színészek előadásában tekinthetjük meg, így René szerepében Csengeri Attilát/Egyházi Gézát, Angelé szerepében Fogarassy Bernadettet, Bazil herceg szerepében pedig Faragó Andrást/Harsányi Gábort köszönthetjük majd.

Rajtuk kívül láthatjuk a színpadon Kalocsai Zsuzsát, Sáfár Anikót, Czető Rolandot, Török Annát, Köllő Babettet, Bor Viktort, Gyurity Istvánt, Bodrogi Attilát, Kelemen Ákost, Benedek Gyulát, Fritz Évát, Lengyel Elenonórát, Magyar Viktóriát, Budai Mártont, Czető Ádámot és Umbráth Lászlót.

FIGYELEM: a rendezvény a koronavírus miatt meghozott kormányrendelet értelmében elmarad!