Siófoki programok: Mága Zoltán és barátai koncert

Filmeznék csillagai alcímmel ellátva igazi világklasszikusokat hallgathatnak meg azok a siófoki programok kedvelői, akik 2015. augusztus 14-én, pénteken este fél 9-kor ellátogatnak a Kálmán Imre Kulturális Központ szabadtéri színpadához – Jókai park 5. –, ahol Mága Zoltán és barátai egy fergeteges előadással kedveskednek majd az embereknek. A szabadtéri helyszín miatt a koncert eső esetén augusztus 17-én, hétfőn kerül megrendezésre.

Mága Zoltán, a világhírű hegedűművész jelenleg is egy országos turnén van a Filmzenék Csillagai című szuperprodukciójával, amelynek első előadása május 5-én, a Budapesti Operettszínházban volt, és azóta már számtalan városban mutatkozott be a nagyszerű program, a következő helyszín pedig a Balaton fővárosa lesz.

A Filmzenék Csillagai egy nagyszabású gálaestnek tekinthető, ahol olyan ismert filmzenék csendülnek majd fel – összesen húsznál is több –, mint a Keresztapa, A Profi, a Volt egyszer egy vadnyugat, az Óz, a csodák csodája, a Love Story, a Don’t cry for me Argentina és így tovább.

Az előadás nívóját emeli, hogy Mága Zoltán, avagy a világszerte ismert, elismert és számtalan díjjal kitüntetett hegedűművész mellett igazi sztárvendégek gondoskodnak majd a hangulatról, ennek megfelelően biztosan találkozhatunk majd a színpadon Szakcsi Lakatos Bélával, Kiss B. Attilával, Zsédenyi Adriennel és Nyári Károllyal is, akik hangjukkal vagy hangszeres előadással tesznek hozzá valamit egyes dalokhoz.

Az előadás ezen felül a klasszikus szimfonikus koncertek hangulatát idézi majd fel, amihez a Primarius Szimfonikus zenekar nyújt segítséget, akik Mága Zoltán mellett gondoskodnak a jól ismert slágerek és dallamok megfelelő tálalásáról.