Siófoki programok: Majális Siófokon!

Mi sem természetesebb, minthogy május 1-je alkalmából nem csak az ország különféle pontjain, hanem természetesen Siófokon is óriási majális várja a kicsiket és a nagyokat, illetve a változatos, szórakoztató siófoki programok szerelmeseit.

Mivel a Munka ünnepe az idei esztendőben péntekre esik, ezért ehhez kapcsolódóan hosszú hétvége veszi majd kezdetét, aminek köszönhetően három napon keresztül szórakozhat majd az érkezők apraja-nagyja.

A siófoki majális részeként a városi Hajókikötőben óriási vásári forgatag várja az egyedül, párban vagy családdal érkezőket, miközben színpadi programok, sétahajózási lehetőség, a legkisebbeknek pedig légvár, lufi fújás és játszóházak szolgáltatják majd a garantált mókát és kacagást.

Természetesen a felnőttek sem unatkoznak majd az eseményen, hiszen ők a legjobb balatoni borok mellett igazi házi sajtokat, ízletes kürtőskalácsokat, réteseket, pogácsákat, lepényeket, édességeket, valamint különféle gasztronómiai különlegességeket kóstolhatnak majd meg, összességében tehát igazi kulináris élvezetek várják majd azokat, akik ellátogatnak a majális apropóján Siófokra.

Mivel az esemény idén három napos lesz a Balaton fővárosában, ezért nem csak a fenti lehetőségek, hanem természetesen a változatos siófoki programok is három teljes napon át tartanak majd. Ebből kifolyólag május 1-jén déltől Shodor Balázs műsorát tekinthetik meg az érkezők, míg délután 3 órától este 6 óráig a Nosztalgia együttes koncertje következik.

Május 2-án aztán déltől Adami János fellépésének örülhetnek a helyiek, aki másnap, ugyanebben az időben dupláz majd, de még szombaton délután Arany Timi and the Colligns fellépése örvendezteti meg a siófoki programok kedvelőit. Május 3-án aztán Adami János után három órától a Hawaii együttes fellépésének örülhetnek a látogatók.