Siófoki programok: Majka és Hősök a Plázson, The Beatles tetőkoncert a KIKK-ben

A fergeteges partik és koncertek kedvelőinek legnagyobb örömére augusztus első hetében is rengeteg kapcsolódó elfoglaltság várja az érdeklődőket a siófoki programok részeként, így sztárfellépőktől és érdekes zenei előadásoktól lesz hangos az egész város.

Augusztus 10-én, azaz most szombaton például ismét ellátogat a Balaton fővárosába Majka, aki akkora partit csapott itt júliusban, hogy azt meg kellett ismételniük a szervezőknek, így a PLÁZS színpadon ismét láthatjuk az ismert rappert. Sőt mi több, ezúttal nem is egyedül érkezik a helyszínre, a ráadáskoncert előzenekara ugyanis a szintén egyre népszerűbb Hősök lesz!

Ha a rap és a hip-hop nem a mi asztalunk, de imádjuk a régi beat zenét, akkor szombaton este 20 órakor látogassunk el a Kálmán Imre Kulturális Központba, ahol a legendás The Beatles tetőkoncert emlékét idézik majd meg a szervezők. Méghozzá páratlan alapossággal, hiszen a zenei alapokat az ország egyik legjobb Beatles tribute zenekara, a The Bits szolgáltatja majd, és mindezt stílusosan a KIKK tetején, ahol ráadásul bárki ingyen megtekintheti ezt a különleges produkciót.

Tovább folytatódik a héten a Zene a Zöldben koncertsorozat is, így a Nehéz Fiúk Tuba Kvartett érkezik a Jókai parkba vasárnap este hét órakor, hogy megmutassák, milyen jó dolgokat lehet művelni négy tubával a kézben. A zenekar azzal a céllal bontott szárnyat, hogy a zenéléssel töltött idő ne kényszer, hanem egyfajta élmény legyen, ezáltal az ismert komolyzenei tételek mellett koncertjükön rendszeresen hallhatunk ismert slágereket is – természetesen tubára átírva.