Siófoki programok: másodjára is megrendezik a Siófoki Könyvszalont

Ismét fergeteges és sajátos siófoki programok várják a városba érkező turistákat, illetve a lakosságot, a BRTK Könyvtár ugyanis immáron második alkalommal rendezi meg az egykoron hagyományteremtő jelleggel elindított Siófoki Könyvszalont, amelynek keretein belül az Álom, utazás című zenés irodalmi estet tekinthetik meg az érkezők.

Az esemény vendégei Ughy Szabina és Oravecz Péter lesznek, az est házigazdái, illetve háziasszonyai pedig dr. Kovács Emőke és Veress Erzsébet.

A különleges irodalmi esemény 2015. december 11-én, pénteken este 18 órakor kerül megrendezésre, méghozzá a BRTK könyvtár előadótermében, és mivel a belépés teljesen ingyenes lesz, ezért a szervezők mindenkit sok szeretettel várnak, de legfőképpen azokat, akik kedvelik és értik is a kortárs költészetet és művészetet.

A Siófoki Könyvszalon két aktuális vendége, avagy Ughy Szabina és Oravecz Péter ugyanis egyaránt a mai magyar irodalom két feltörekvő figuráiként csodálatos verseikkel már most egy nagyon komoly hírnévre tettek szert a művészetkedvelők között, a kérdéses irodalmi esten pedig mindenki meggyőződhet arról, hogy miért is szeretik ennyire a két költő sajátos művészetét.

Az alkotók ismertebb és elismertebb hazai művészektől korábban már számtalan elismerést kaptak, de most legaktuálisabb műveiket felvonultatva minden egybegyűltet szeretnének meggyőzni saját tehetségükről, és arról is, hogy bár az irodalom egyre inkább értékét veszti a mai világban, vannak azért még olyan emberek, akik teljes szívvel megpróbálják életben tartani a lángot. Ughy Szabina és Oravecz Péter a kortárs irodalom jelenlegi két titánjaként teszik ezt!