Siófoki programok: meditációs klub és kocsmakvíz

A járványhelyzet után lassan kezd visszatérni az élet a Balaton közelébe, így a siófoki programok részeként június első hetében garantáltan nem kell majd nélkülöznünk a különleges elfoglaltságokat és eseményeket.

Még akkor sem, ha ezekért néha utazni kell egy keveset, hiszen június 2-án, azaz kedden délután 17 órai kezdettel érdemes lehet ellátogatni a veszprémi Fényszarvasba, ahol újraindul a meditációs klub, részeként pedig a lélekgyógyászat és a szellemgyógyászat rejtelmeibe is lehetőségünk nyílik belekóstolni.

A klub újraindulása ezúttal most korlátozások és tematika nélkül valósul meg, ezáltal az történik majd, amit a tér maga kíván, ezáltal szinte biztos, hogy az elmúlt időszak, a járványhelyzet által okozott sebek begyógyítása lesz a következő nagy feladat, hiszen csak akkor szabadíthatjuk fel önmagunkat, ha tisztában vagyunk az eseményekkel és fejlődésükkel, illetve megpróbálunk szembenézni velük.

Az esemény kizárólag kis létszámban, a higiénés előírásoknak megfelelően kerül megrendezésre, a részvételt pedig lényeges lehet előre jelezni a szervezőknek, akik így tudják majd szabályozni a résztvevők létszámát.

Ha a szellemgyógyászat és a meditáció nem a mi asztalunk, de szívesen részesei lennénk egy a briteknél őshonos kocsmai kvíznek, akkor holnap este 19 órai kezdettel látogassunk el a siófoki Lógó Üveg kult kocsmába, ahol maximum ötfős csapatok mérhetik össze majd egymással a tudásukat.

A kvízre – melyen értékes nyereményeket kaphatunk – a helyszínen lehet majd jelentkezni, és elsődlegesen baráti társaságokat várnak majd a szervezők, akik átfogó kérdésekkel készülnek, melyekhez szükség lesz logikai tudásra, általános műveltségre, de az sem hátrány, ha otthon vagyunk a filmek és a zenék világában, aminek részeként főként az időutazás és a szórakoztatás lesz a központi elem.