Siófoki programok: medvés mesék a Papírszínház részeként

Amennyiben szívesen vinnénk egy tartalmas és egyben hasznos foglalkozásra gyermekünket a siófoki programok részeként, akkor érdemes lehet november 25-én betervezni egy kis kirándulást a BRTK Könyvtárba, ahol a szervezők ismét a legkisebbeket veszik célba.

Méghozzá nem is akármivel, hiszen a csütörtökön délután 16:30-kor induló eseményen ismét a Papírszínház kapja a központi szerepet a Balatoni Regionális Történeti Kutatóintézet Könyvtár falai között, méghozzá ezúttal a medvés mesékkel a főszerepben, aminek köszönhetően garantáltan minden bővelkedik majd a mézben és a brummogásban.

A BRTK Könyvtár gyermekrészlegén a szervezők kicsiket és nagyokat, de úgy általánosságban mindenkit sok szeretettel várnak, aki kipróbálná egy kicsit a papírszínház élményét, de ez önmagában még messze nem minden, hiszen a színházi élmények után lesz még egy kis meglepetés az érkezőknek.

Az előadást követően ugyanis egy a témát tekintve kapcsolódó foglalkozásra kerül majd sor, így minden résztvevő kipróbálhatja a kézügyességét, mindezt ráadásul teljesen ingyen, hiszen a szervezők hangsúlyozták, hogy a programon való részvétel mindenki számára teljesen ingyenes.

A szervezők mindemellett két fontos kéréssel fordultak az érkezők felé. Az egyik, hogy mindenki annak tudatában vegyen részt az eseményen, hogy azon archiválási, illetve későbbi marketing céljából kép-, illetve hangfelvétel készülhet.

A másik pedig, hogy a jelenleg hatályos járványügyi intézkedések miatt minden résztvevőnek előírás, hogy 6 éves kor felett szájmaszkot viseljen.