Siófoki programok: menhelyi állatok karácsonya és Kicsi Gesztenye Klub

December első hétvégéje igencsak különleges eseményekkel is kecsegtet a siófoki programok szerelmeseinek, az általános karácsonyi vásáron felül ugyanis a szervezők gondoltak például a menhelyi állatok karácsonyozására, de a legkisebbekre is, akiket egyenesen a Kicsi Gesztenye Klub keres majd fel a vasárnap.

Előbb azonban december 9-én, szombaton délután 13 órakor érdemes lehet ellátogatni a Siófokhoz tartozó Balatonszabadiba, a régi szeméttelep melletti menhelyre, ahol a menhelyi állatok karácsonyára kerülhet majd sor, illetve ezt tehetik sokkal szebbé és meghittebbé a jelenlévők.

Közelednek ugyanis az ünnepek, és ezeket a napokat újfent rengeteg állatnak kell majd menhely rácsai mögött megélnie, ha viszont ellátogatunk az említett helyszínre, akkor lehetőséged van boldoggá tenni egyet úgy, hogy nem kell örökbe fogadnod sem, a helyszínen ugyanis játszhatsz a kutyákkal, etetheted őket és sétáltathatod is őket. A kutyák és a cicák a törődésen felül minden ajándéknak nagyon örülnek majd, legyen szó akár játékról, akár tápról vagy konzervről.

Ha van otthon kisgyermek, és imádja a televízióban futó Kicsi Gesztenye Klubot, akkor látogassunk el vele december 10-én a Kálmán Imre Kulturális Központ színháztermébe, ahol délelőtt 11 és 12 óra között Kicsi Gesztenye, Lufipofi, Olly és Napsugár egyaránt ellátogatnak majd a Balaton fővárosába.

A négy karakter ismét vidám és mesés kalandokat garantál majd számunkra kedves, jelmezes előadással, szellemes párbeszédekkel, rengeteg humorral és megannyi zenével, amelyek fülbemászó dallamokat garantálnak számukra, ezáltal minden gyermek életre szóló élményeket és az élethez szükséges ismereteket szerezhet magának.