Siófoki programok: Mikulásfutás és Érmegyűjtő Találkozó

Ha igazán különleges elfoglaltságot keresünk magunknak december első hétvégéjén, akkor a siófoki programok részeként ismét több érdekes és izgalmas, sőt mi több tematikus elfoglaltságot is találhatunk magunknak és kis családunknak egyaránt.

Példának okáért az idei évben is megrendezik a tavaly óriási sikert aratott, és éppen hagyományteremtő célzattal elindított Mikulásfutást, amely második alkalommal pontosan úgy zajlik majd le, mint korábban, noha mind a szervezettség, mind a kísérőprogramok társaságában fejlődés tapasztalható majd.

A hivatalosan II. Mikulásfutás Siófokon névre hallgató eseményre 2016. december 4-én számíthatunk majd 11 és 13 óra között Siófokon, a Fő tér 11-es szám alatt. Csak úgy, mint a tavalyi évben, úgy idén is egy jó hangulatú családi sporteseményre várják a résztvevőket a szervezők, akik nemcsak helyieket, hanem bárkit nagyon szívesen látnak, ha sportolnának egy kicsit.

mikulás

Aki nem akar futni, az kerékpározhat vagy görkorcsolyázhat, de az idősebbek vagy az egészen kicsi gyermekkel érkezők természetesen sétálgathatnak is. Idén már lesznek frissítők, sőt értékes nyereményekkel ellátott tombolák és befutóérmek is, így már csak ezekért is érdemes lesz kilátogatni a helyszínre.

Amennyiben a sport helyett inkább valami nyugodtabb eseményre vágynánk, esetleg még a futás előtt elfoglalnánk magunkat, látogassunk el december 4-én, reggel 8 órától a Magyar Érmegyűjtő Egyesült Siófoki Csoportjának szervezésében megrendezésre kerülő Huszadik Országos Érmegyűjtő Találkozóra.

Az esemény a Beszédes József Általános Iskola tornacsarnokában kerül megrendezésre (Siófok, Szép-völgyi u. 2.), ahol kiállítók, csere-bere, adás-vétel, valamint természetesen értékbecslés is zajlik majd.