Siófoki programok: MindenNŐ hercegNŐ

Nem hagyják különleges elfoglaltság nélkül a hölgyeket a siófoki programok szervezői, lévén március 8-án, azaz most vasárnap délután 16 óra és este 20 óra között egy igencsak különleges esemény várja a gyengébb nem képviselőit a Kálmán Imre Kulturális Központban.

A MindenNŐ hercegNŐ elnevezést kapott program egy igazán intenzív kis lélekápolásnak ígérkezik a hölgyek számára a kapcsolódó nőnap alkalmából, így a KIKK előcsarnokában például kezdéstől egészen három órán keresztül szépségápolási trükköket tanulhatunk, és termékeket próbálgathatunk Avon és Nuskin tanácsadók, szakképzett sminkesek, kozmetikusok, pedikűrösök, masszőzök és bodyart szakemberek társaságában, akik speciális nyújtógyakorlatokkal szolgálnak majd az érkezőkre.

Közben 17 órától Takács Nórira helyeződik majd a figyelem a KIKK színháztermében, aki Hogyan legyen jó nő? címmel egy átfogó tanácsadással szolgál az érkezőknek. Nóra nemcsak műsorvezetőként, hanem 2011 óta szépségszakértőként és közösségi oldalas influenszerként is jól ismert a Facebookon, az Instagramon és a Youtube-on, csatornáit ugyanis már közel 300 ezer ember követi, és eddig ezernél is több videót készített már a szépségápolás, az életstílus és az utazás témakörökben.

Az esemény utolsó előadására 18:30-kor kerül sor szintén a KIKK színháztermében, ahol Kovács Orsolya, alias Yurkov kerül színpadra, aki a Yurkov Stílustanácsadó Szalon alapítójaként és szakértőjeként egy nagyon átfogó előadást ad majd a hölgyeknek stílusról, a megjelenés fontosságáról, valamint a személyes vonzerőről egyaránt.

Az előadásban szóba kerülnek a stílusos megjelenés alapjai, a különféle színek és szabásvonalak, azok tudatos, előnyös használata, valamint az is, hogy mit jelent valójában a stílus alkalmazása a mindennapokban.