Siófoki programok: Moonwalk koncert a Palace-ban

Bár itt az augusztus és lassan vége a nyárnak, azért a siófoki programok részeként a legmelegebb évszak utolsó havában is lehetőségünk nyílik elereszteni a hajunkat, köszönhető mindez leginkább a város egyik kiemelkedő parti-központjának, a Palace-nak.

Augusztus 11-én, azaz most szombaton este 10 órától egészen másnap hajnalig, tehát gyakorlatilag kifulladásig egy igencsak rendhagyó, mindemellett pedig A-kategóriás produkció részeseivé válhatunk, lévén az esete folyamán a Solomun-féle Dynamic Music és az Oliver Koletzki nevéhez köthető Stil vor Talent szolgáltatja majd a talpalávalót.

A nyár egyik legnagyobbjának és legvadabbnak ígérkező partiját ráadásul az egyre népszerűbb olasz Moonwalk duója teszi igazán teljessé, akik nemcsak itthon, hanem nemzetközi szinten is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek – nem véletlenül. Dario és Mauro párosa ugyanis olyan páratlan dinamizmussal képes tálalni melodikus technójukat, hogy azt egy csipetnyi house-zal kiegészítve garantáltan a szívükbe zárják a kemény ütemek és a dallamok kedvelői is.

A zenekar biztosan elhozza majd élőben Siófokra az összes nagy slágerét, legyen szó akár a Meteoráról, akár az Orbitalról, akár a Labyrinth-ról, melyek korábban hiányozhatatlan elemei voltak a TS Showcase-nek, bármerre is jártunk az egész országban. A zenekar részéről így biztosan megkapjuk majd élőben ezeket a számokat a Palace arénájában, méghozzá a megfelelő körítés társaságában, így a duó segítségére a Truesounds Music legénysége lesz, avagy Peter Makto, Gregory S és Davko.