Siófoki programok: Mosó Masa mosodája gyermekkoncert a KIKK-ben

Mivel se híre, se hamva a jó időnek, ezért a siófoki programok részeként most több olyan beltéri elfoglaltságot kínálnak a kisebbeknek és a nagyobbaknak a szervezők, melyek lehetőséget adnak arra, hogy odabent, a jó melegben találjanak maguknak hasznos elfoglaltságot.

November 5-én, azaz most kedden például a Veronaki zenekar érkezik a Kálmán Imre Kulturális Központba, hogy délelőtt 10 és 11 óra között egy Mosó Masa mosodája című gyerekkoncerttel örvendeztessék meg a legapróbbakat.

A gyermekzenekarnak nem ez lesz az első fellépése Siófokon, miközben aktuális előadásukkal is a Gőgös Gúnár Gedeonnal kikövezett utat szeretnék tovább folytatni, hiszen már korábban elkezdték Varga Katalin írónő humorral gazdagon megfűszerezett dalainak megzenésítését, ami sokkal könnyebbé teszi a gyermekek számára a befogadást.

A várhatóan 60 perces koncerten ennek megfelelően minden lesz, ami kell a mulatozáshoz: közös énekszó, tánc, zenélés és játék – mindez mesés formában, az írással és az olvasással, illetve ezeknek a tudományoknak a megszerettetésével a középpontban.

Az autentikusság jegyében Tarján Veronika újra megnyitja Mosó Masa mosodájának kapuit, és zenekarával együtt életet lehelnek ebbe a különleges mesevilágba, hogy az ismert szereplőkkel együtt sajátíthassuk el a betűk felismerésének és vetésének alapjait.

Ha még kisbabánk van, és szeretnénk neki egy különleges elfoglaltságot, esetleg egy hasznos közös programot, november 5-én 10 és 12 óra között ismét Hordozós Klub lesz a KIKK szabadidőszobájában. Az aktuális Életkezdet előadás részeként Fuksz Rita várja majd az érkező kismamákat, méghozzá két új hordozó bemutatásával.

A két új eszköz a Caboo és a Bondolino lesznek, melyek nemcsak rendkívül sokoldalúak, így előbbi például egy nagyon puha és rugalmas kendő, amit nem kell kötözni, de a születés pillanatától már alkalmazható, míg utóbbi egyfajta kombinálása lesz a hordozókendők puhaságának és az előre formázott hordozók egyszerűségének és kényelmének. A programon való részvétel teljesen ingyenes!