Siófoki programok: Mr. és Mrs. színházi előadás és Hadházi László önálló estje

Nem kell csalódniuk a színházi előadások kedvelőinek sem abban az esetben, ha a siófoki programok részeként szeretnének valami tartalmas kikapcsolódást maguknak, hiszen klasszikus komédia, valamint modern stand up comedy is várható a Balaton fővárosában az elkövetkezendő napokban.

Február 25-én, azaz hétfő este 19 órakor például Verebes Linda és Pindroch Csaba érkezik Siófokra annak érdekében, hogy a Kálmán Imre Kulturális Központban előadják az érdeklődőknek a Mr. és Mrs. című, öt jelenetből álló komédiájukat.

Az előadás középpontjába egy házaspár, két színész, öt rendező, ugyanannyi jelenet és divattervező, valamint egy fergeteges angol komédia került, mely 110 percben és két részben szórakoztatja az érdeklődőket. Verebes Linda és Pindroch Csaba mellett a mű rendezői Herendi Gábor, Fonyó Gergely, Dolmány Attila, Megyeri Zoltán és Nagy Viktor voltak.

Ha nem az előre megírt, hanem a rögtönzött modern komédia kedvelői lennénk, akkor március 1-jén, azaz most pénteken látogassunk el a Kálmán Imre Kulturális Központba, ahol 18 órai indulással érkezik Siófokra a Dumaszínház. A főszereplő ezúttal Hadházi László lesz, aki Megyünk a levesbe című sajátos humorral előadott estéjén nevethetünk nagyokat egy különleges vendég, Lakatos László társaságában, aki műsorvezetőként csatlakozik majd a nagy vígassághoz. Az előadás várható időtartama 110 perc lesz, két részre elosztva.