Siófoki programok: négy napos rajztanfolyam az önfeledt alkotás jegyében

Ha mindig is arról álmodtunk, hogy elsajátítjuk a rajzolás művészetét, mert szeretnénk ebben a formában kiadni magunkból gondolatainkat és érzéseinket, akkor február 21. és február 24. között négy teljes napon át egy rendhagyó rajztanfolyam részeseivé válhatunk a siófoki programok részeként.

Az említett időintervallumban minden nap reggel 9 órától délután 17 óráig a siófoki Hotel SunGarden falai között önfeledt alkotás várja az érdeklődőket, akik az alapoktól indulva, lépésről-lépésre sajátíthatják el a portrérajzolás sajátosságait egy rendhagyó, valóban a pozitív gondolatokra koncentráló tanfolyam részeként.

A négy nap során lehetőségünk nyílik arra, hogy alapjaiban módosítsuk látásmódunkat és perspektívánkat, aminek jóvoltából így a jövőben már szinte bármit le tudunk rajzolni, mert képesek leszünk rajzolhatóként tekinteni a környezetünkre.

Az esemény részeként minden eszközt a szervezők biztosítanak majd a résztvevők számára, az érkezőktől csak megfelelő nyitottságot, kreativitást és kíváncsiságot várnak, nincs szükség semmiféle előképzettségre hozzá.

A rajztanfolyamon 11 éves kortól gyakorlatilag 99 éves korig várják az érkezőket, akik nemzetközi tapasztalatokra építkezve sajátíthatják el a rajzolás művészetét úgy, hogy senki sem fogja kritizálni vagy bírálni a munkánkat, azonban a mesterek mindvégig ott lesznek és segítenek majd neked, hogy lehetőségünk legyen sokkal élőbbé és jobbá tenni rajzunkat.

A tanfolyamnak természetesen van egy alapvető díjszabása, azonban cserébe az összes kelléket és eszközt megkapunk a helyszínen, a részvételi díjon felül tehát semmi más nem kell tennünk azért, hogy megtanuljunk rajzolni.