Siófoki programok: Neil Simon – Napsugár fiúk komédia

A színházhoz kapcsolódó siófoki programok kedvelőinek legnagyobb örömére április utolsó hetében egy igazán különleges előadásra kerülhet majd sor Siófokon, a Fő tér 2-es szám alatti Kálmán Imre Kulturális Központ színháztermében április 27-én, este 19 és 21 óra között Neil Simon – Napsugár fiúk komédiájával a középpontban.

A Napsugár fiúkban olyan ismert magyar színészek és komikusok előadását tekinthetjük meg, mint Gálvölgyi János, Benedek Miklós, Nagy Sándor, Karalyos Gábor, Dobos Judit, Szőlőskei Tímea és Petyi János, akiket Szirtes Tamás rendező toborozott össze annak érdekében, hogy megalkossanak valami igazi különlegességet, valami hazánkban rendhagyó dolgot.

A Napsugár fiúk története egyenesen az amerikai kabaré hőskorába repít vissza minket, a középpontban két visszavonult színésszel, avagy a Napsugár fiúkkal, Alfreddel és Willie-vel. Willie egyik nap arra eszmél, hogy társa belefáradt a komédiás életmódba, és kíméletlenül közli társával, hogy ha nincs ellene kifogása, akkor ő szeretne visszavonulni.

Sok-sok évvel azután, hogy mindez megtörtént, a Napsugár fiúkat az egyik csatorna váratlanul felkéri egy szerepre, felhozva ezzel a visszatérés lehetőségét. Sajnos azonban míg egyikük menne, a másik inkább kimaradna ebből, a helyzetet pedig nehezíti, hogy több mint 10 éve még csak nem is találkoztak a másikkal.

Az ő történetüket meséli el nekünk a Napsugár fiúk címre keresztelt komédia, amely 2 teljes órán át egy igazán önfeledt szórakozást garantál a néző számára.