Siófoki programok: Never say never Summer Fest a Plázson

Ismét hatalmas bulik várják az elektronikus zenék kedvelőit a Plázson, ahová úja visszatért az élet, így a siófoki programok kedvelőinek legnagyobb örömére július 4-én óriási buli várja az érdeklődőket.

A nagy parti szombaton már délután megkezdődik, így 14 órától indul a Chill n Cheers / Day & Night a Plázson, ahol minden lesz, ami egy szuper tengerparti-hangulatú kis bulihoz csak szükséges, ezáltal jó idő, a Balaton, a homokos part, a bikinik, a csinos lányok, a koktélok és persze rengeteg tánc egészen naplementéig.

Mindezt olyan fellépők társaságában, mint Daniel Mike, Andrewboy, Dj Christopher, Janett, Rick Sawyer vagy NoNameLeft, akik mellett lesz medencés buli is, melyet a strandbelépő váltásával lehet majd látogatni.

Ezt követően, szombaton este 22 órától a Plázson aztán hatalmas nyári fesztivál, a Never Say Never Summer Fest veszi kezdetét, ahol hajnalig tartó partizással köszönthetjük a jó időt, méghozzá a szokásosan szuper hangulattal, illetve nívós fellépőkkel kiegészülve.

Hogy kik lesznek ők? Például PIXA, aki évről-évre képes előállni a legnagyobb slágerekkel, és nem véletlenül érdemelte ki az ország legjobb DJ producerének járó elismerést, de Cashtag sem marad távol, aki a nyugat-magyarországi régió legnagyobb bulijairól híres, akárcsak DJ Lennard, aki az egyetemista bulik hiányozhatatlan fellépője.

Tőlük kapjuk majd ezúttal a legforróbb dalokat, a legnagyobb örökzöldeket, melyekre garantáltan mindenki megőrül majd a Party Arénában! A koncert természetesen a járványhelyzetre való tekintettel kimagasló higiéniai előírások mentén kerül megszervezésre.