Siófoki programok: nők az operettben előadás és Dumaszínház Siófokon

Hogy márciusban is milyen sokféle és különleges események várják a siófoki programok kedvelőit, azt mi sem bizonyítja jobban más, minthogy az első tavaszi hónap második hetében rengeteg olyan különleges előadással találkozhatunk majd, melyek egymástól drasztikusan különböznek ugyan, de mégis rengeteg érdekességgel kecsegtetnek.

Március 11-én, azaz most szerdán délután 15 órai kezdettel például érdemes lehet ellátogatni a Kálmán Imre Emlékházba (Siófok, Kálmán Imre sétány 5.), ahol Sylvia, Marica, Fedora – Nők az operettben címmel egy rendkívül beszédes címre hallgató előadást csodálhatnak meg az érkezők.

Ennek részeként ugyanis átfogó körképet kapunk arról, hogy milyen szerepet töltenek be az operettben a nők, hogy milyen ismert hírességek és női szereplők bukkantak fel az egyes előadások során, melyek kivétel nélkül Kálmán Imre nevéhez köthetők, aki különösen fontos figyelmet szentelt a női szereplőkre.

Fontos, hogy az előadásra érkezők teljesen szabadon megtekinthetők a délután folyamán a Kálmán Imre Emlékház kiállítását, ennek megfelelően alaposabban is megismerkedhetnek a legendás siófoki zeneszerző életével, illetve műveivel egyaránt.

Aki szereti a humort, annak március 11-én 19 órakor a Kálmán Imre Kulturális Központban a helye, lévén ismét Siófokra érkezik a Dumaszínház, aminek apropójából ismét a féktelen nevetésé és a humoré lesz a főszerep, amiről rögtön három szereplő gondoskodik majd.

Történetesen ugyanis egy igazán különös kooperáció érkezik a Balaton fővárosába, ezáltal Felméri Péter, valamint a Szomszédnéni Produkciós Iroda duójának közös estje kapja a központi szerepet Csakazértis! címmel.