Siófoki programok: Nosztalgia kávéház és Borklub szezonnyitó

Lassan itt a nyár, így a siófoki programok kedvelői egyre különlegesebb és változatosabb események közül válogathatnak maguknak így május utolsó teljes hetében is, amelyek között a zene és a jó borok kedvelői egyaránt megtalálhatják a számításaikat.

Itt lesz rögtön május 24-én, szerdán délután 17 óra és 19 óra között a Nosztalgia kávéház Németh Gáborral – a Kálmán Imre Kulturális Központ Teátrum kávéházában –, aki egy vidám és tartalmas nosztalgiára hív minket, illetve minden más érdeklődőt, aki szereti, ismeri és szívesen is hallgatja a régi örökzöldeket, az időtálló slágereket vagy operett dalokat.

A nosztalgia-esemény részeként mindenki egy igazán meghitt és felhőtlen időtöltést élhet át, miközben felidézheti az egykori kávéházak hangulatát, méghozzá halhatatlan melódiákkal, amelyek hallgatása vagy énekelgetése mellett elfogyaszthatunk egy finom és ízletes kávét, vagy beszélgethetünk egyet barátainkkal.

Ha szeretjük a különleges borokat és borkülönlegességeket, akkor érdemes lehet ellátogatnunk május 24-én, avagy most szerdán délután a Kele utca 11. szám alá, ahol 18 és 22 óra között megrendezésre kerül az év első Borklubja, aminek során egy igazi szezonnyitó rosézgatásra, egy vérbeli rosé tesztre várják az érdeklődőket a rendezők.

A cél az, hogy az esemény részeként mindenki már így a nyár elején megismerhesse, hogy milyen rosé borokra lehet számítani az idei évben.

A helyszínen megtalálható lesz mintegy 8 balatoni pincészet 8 különféle roséja, így a Konyári, a Garamvári, a Bujdosó, a Pántlika, a Pócz, a Légli, a Podmaniczky és a Katona Pincészetek roséi lesznek megtalálhatók a kínálatban, amelyek mellett természetesen ezúttal is lesz borkorcsolya a helyszínen.