Siófoki programok: Nyáresti Operett Előadások és Belvárosi Zenei Estek

A különleges zenei előadások kedvelőinek legnagyobb örömére júliusban is folytatódnak a témába vágó siófoki programok, ennek megfelelően a Nyáresti Operett Előadások és a Belvárosi Zenei Estek név alatt összegyűjtött eseménysorozatok is újabb taggal gazdagodhatnak.

Július 1-jén, azaz hétfő este 20 órakor például érdemes lesz ellátogatni a siófoki Fő térre, lévén a Dunakeszi Szimfonikus Zenekar érkezik a Balaton fővárosába azért, hogy egy átfogó és kellemes operett előadást hozzanak tető alá. A Farkas Pál vezényletével várható előadás szólistái között olyan neveket találunk, mint Denk Viktória és Vörös Edit primadonnák, Farkas Tamás bonviván, Simon Boglárka szubrett és Jenei Gábor táncos komikus. Az előadás a programsorozat részeként teljesen ingyen látogatható!

Tovább folytatódnak a héten a Belvárosi Zenei Estek is, így július 4-én, azaz most csütörtökön este 20 órakor Dánielfy Gergő és az Utazók érkeznek a város Fő terére. Aki nem tudná, Dánielfy Gergely néhány évvel ezelőtt egy tehetségkutatón lett igazán ismert, de egy saját szerzeményével A Dal 2018 mezőnyében is szerencsét próbált, hovatovább óriási sikert is aratott, hiszen az “Azt mondtad” című dal végül a legjobb négy közé került.

Ezzel Gergő A Dal 2018 legnagyobb felfedezettje lett, hovatovább a rádiók folyamatosan játsszák a dalát, mely a Youtube-on már régen túllépte az egymillió megtekintést. A Dánielfy Gergő és az Utazók Gergő saját zenekara, mellyel Ne félj címmel májusban mutatták be első közös dalukat, ami saját nagy slágere mellett biztosan elhangzik majd csütörtökön a siófoki éjszakában.