Siófoki programok: Nyári Tánctábor 2021

Amennyiben mindig is szerettünk volna megtanulni táncolni, és úgy gondoljuk, hogy ehhez még mindig nincs késő, akkor itt az ideje, hogy a siófoki programok részeként csatlakozzunk a Goldance Tánciskola nyári eseményéhez, hiszen június 21-én indul a nyári tánctábor.

A hatnapos esemény részeként a siófoki Aranyparton táncolhatunk majd nagyokat, miközben nemcsak a legkülönfélébb táncstílusokat nyílik lehetőségünk elsajátítani, de mindemellett nagyokat bulizhatunk, sőt életre szóló barátságokat köthetünk, mindezt ráadásul teljesen exkluzív környezetben.

Merthogy a nyári tánciskola az Aranypart egy privát, elkülönített szakaszán valósul meg, ennek megfelelően úgy élvezhetjük ennek a különleges közegnek az élményét, hogy közben szokatlan élményekben lehet részünk. Pláne annak fényében, hogy nemcsak teremben, hanem ennek köszönhetően a parton, sőt a Balatonban is táncolhatunk majd.

A különleges nyári élmény tehát garantált, ennek megfelelően egészen június 27-ig, azaz vasárnapig lehetőségünk nyílik elmélyedni a legkülönfélébb táncstílusok rejtelmeiben, miközben háromcsillagos szálloda és jól felszerelt szobák várnak ránk.

Az egyhetes tánctábor során lesz társastánc, salsa, zumba, rocky, west coast swing, de még bachata is természetesen, melyeket jól felkészült tanárok közvetítenek az egybegyűltek számára.

A programok külön órarend szerint zajlanak majd, így minden nap, gyakorlatilag minden egyes órában lesz majd mit csinálni. Aki tehát szeretne magának egy feledhetetlen nyári élményt a magyar tengernél, miközben életre szóló tánctudásra tesz szert és akár jó barátságokat, vagy annál is többet köthet másokkal, az látogasson el a nyári tánctáborba.