Siófoki programok: önismeret a kézíráson keresztül

Újabb különleges eseményen vehetnek részt azok a siófoki programok kedvelői, akik érdeklődnek egy kicsit a grafológia, avagy az írástudomány iránt, ugyanis 2017. január 19-én, most csütörtökön délután 18 órától egészen 20:30-ig különleges Grafológiai Workshop kerül megrendezésre Siófok-Kilitin, a Vadvirág u. 12-es szám alatt.

Az Önismeret a kézíráson keresztül alcímet kapott előadás arra a nyilvánvaló tényre épít, miszerint a kézírásban vannak olyan visszatérő motívumok és jellemvonások, amelyek csak és kizárólag egy bizonyos ember kézjegyeire jellemzőek. Ezek a sajátosságok azonban nem véletlenszerűek, hovatovább nem is érdektelenek, olyannyira nem, hogy alaposan megmutatják például az adott ember megnyilvánulásait és személyiségét.

Ha te is szeretnéd tudni, hogy pontosan mit is lehet kiolvasni a te kézírásodból, akkor a Grafológiai Workshopon neked is érdemes lehet részt venned, pláne abban az esetben, ha szeretnél változásokat elérni a személyiségedben, hiszen a kézjegyünk, az aláírásunk és az általános írásunk megváltoztatásával a személyiségünk is könnyűszerrel megváltoztatható.

Hogy miként? Egyáltalán miről szól a grafológia? A workshop alkalmával mindkét kérdésre választ kaphatsz, sőt mi több, kiderítheted, hogy milyen készségeket, belső folyamatokat és általános tulajdonságokat jelentenek a különféle kézjegyekhez köthető sajátosságok.

A Grafológiai Workshop során az emberek elsajátíthatják a betű- és térszimbolika tudományát, első kézből kaphatnak információkat a grafoterápiáról, hovatovább bemutatásra kerülnek a legfontosabb stílusjegyek is, miközben felfedezhetjük a legfontosabb belső mozgatórugóinkat. Megismerhetjük önmagunkat, visszajelzéseket kaphatunk önmagunkra nézve, és ha gyengeségeket érzékelünk, esetleg változásra lenne szükségünk, akkor a kezünkbe egy olyan kulcs kerülne, amely a változáshoz vezető ajtót nyitná ki előttünk.