Siófoki programok: online író-olvasó találkozó Nyáry Krisztiánnal

A járványhelyzethez igazodnak folyamatosan a siófoki programok is, aminek részeként az egyébként rendkívül aktív BRTK Könyvtár sem marad ki a sorból, ennek megfelelően úgy határoztak, hogy újra elindítják író-olvasó találkozóikat, de amíg nincs lehetőség élő kontaktusra, addig kizárólag online formában.

Így kerül sor március 5-én, azaz pénteken este 18 és 19 óra között a BRTK Könyvtár szervezésében az Írjál és szeressél! címre keresztelt eseményre, mely egy online író-olvasó találkozóként lehetőséget ad a könyvek, a regények és a kortárs irodalom kedvelőinek, hogy ha csak közvetett formában is, de találkozhassanak Nyári Krisztiánnal.

Az előadás során – melynek linkjét a könyvtár Facebook oldalán érhetjük majd el nem sokkal az esemény indulása előtt – Nyári Krisztián egy különösen aktuális témáról tart majd előadást, mely a „Szerelem! Jó, de boldog vagy reménytelen?” címmel lesz megtekinthető, és jó hír, hogy aki lemaradna róla, az vasárnap még teljesen szabadon visszanézheti az egészet.

Nyári Krisztián egyébiránt egyike a legismertebb kortárs íróknak és irodalmároknak, aki kommunikációs szakembereként tanított a pécsi egyetemen, de vezetett már PR-ügynökséget és közvélemény-kutató intézetet, sőt volt egy állami szervezet kommunikációs igazgatója is, néhány éve azonban már a könyvkiadás az egyetlen szenvedélye.

Mindemellett folyamatosan ír és foglalkozik a szerelem, a szeretet, a társas kapcsolatok tudományával, ami nem meglepő, hiszen „Így szerettek ők” című dupla kötete – melyben barátainak szánt Facebook bejegyzései olvashatók – az utóbbi évek legnagyobb könyvsikereiként tarthatók számon.