Siófoki programok: Operafantázia a Dunakeszi Szimfonikus Zenekar előadásában

A siófoki programok részeként február utolsó hetében is rengeteg érdekes és különleges elfoglaltság várja majd az érdeklődőket, így például a SUPshop aktuális kínálata mellett egy különleges opera előadást is lehetőségünk nyílik megtekinteni.

Február 27-én délelőtt 10 órától lehetőségünk nyílik megismerkedni például a Siófok, Kilián György utcában a SUPshop aktuális újdonságaival a BoatShow-n, így a legjobb idei újdonságokról kivétel nélkül első kézből értesülhetnek a hajózás és a vízi sportok kedvelői.

Ennek megfelelően bemutatkozik a YOLO Board legújabb dizájnján alapuló SUP deszkája, az AZTRON 2020-ra szánt versenymodellje, valamint a SKIFFO által is prezentálásra kerül egy új SUP deszka, amihez akár már kajakülést is csatlakoztathatunk a maximális kényelem érdekében.

Február 27-én, azaz csütörtökön este 19 órától igazi Operafantázia veszi kezdetét a Kálmán Imre Kulturális Központban, ahol a Dunakeszi Szimfonikus Zenekart látják vendégül a szervezők annak érdekében, hogy egy vérbeli opera előadást ismerhessenek meg a helyszínre érkezők.

Az esemény lényege, hogy igazán népszerűvé válhassanak általuk az operák, méghozzá olyan nagymesterek műveinek tolmácsolásában, mint Mozart, Verdi, Puccini vagy Erkel. A kérdéses hírességek remekműveinek igazi gyöngyszemeiből került összeállításra az aktuális gálaműsor, melyet a Dunakeszi Szimfonikus zenekar mellett a Magyar Állami Operaház szólistái adnak elő.

Az eseményen olyan művek csendülnek fel, mint Mozart Varázsfuvolája és Figaro házassága, Mascagni Parasztbecsülete, Dvorak Ruszalkája, Bizet Carmenje, Erkel Bánk bánja, vagy Verdi Traviatája.