Siófoki programok: Ördög Nóra előadása a nőről

Március második hetében is különleges események sokasága várja a siófoki programok kedvelőit, így a nőnap után gyakorlatilag közvetlenül Ördög Nóra, az ismert televíziós műsorvezető érkezik a Balaton fővárosába annak érdekében, hogy a nőről beszéljen nekünk.

Hogy miként beszélhet éppen egy nő magáról a nőről? Ha március 10-én, azaz kedden este 18 órakor ellátogatunk a Kálmán Imre Kulturális Központba, akkor a Balatoni Népfőiskola szervezésében magunk is megbizonyosodhatunk róla, hiszen Ördög Nóra egy igazán különleges előadással készül önmagunk, vagyis a több szerepbe kényszerített nő definiálásának érdekében.

Merthogy a modern nőre rengeteg teher tárul, hiszen nem egyszerűen anyák, hanem mindemellett karrierépítő családfenntartók is lettek az évek, évtizedek folyamán, és ezt a sokszereplős, többidentitású szerepkört kifejezetten nehéz elviselnie egy nőnek.

Ördög Nóra azonban ebben segít, hiszen ha valaki, akkor ő tudja, hogy milyen egyszerre több szerepben helytállni, hiszen hol anya, hol háziasszony, hol televíziós személyiség, miközben mindvégig igazi nő, és hogy miként képes így, igazi nőként helytállni minden egyes szerepében, arról beszél majd az előadás során.

Akár nőként, akár férfiként, de aktív vállalkozóként érdemes lehet ellátogatnunk március 10-én délelőtt 9 órától a SióPaktum irodába, ahol folytatódik a Települési Vállalkozói Fórum, melynek aktuális siófoki eseményeként a sikeres vállalkozóvá válás, a sikeresebb foglalkoztatás rejtelmeit ismerhetjük meg.

Ennek megfelelően az előadás kiváló lehet fejlesztések, létszámbővítések, de akár olyan esetekben is, ha új munkaerőt keresünk, és szeretnénk a lehető legtovább megtartani, esetleg bértámogatásra lenne szükségünk, az előadás lényege, hogy kérdéseinkre válaszokat kapjunk és lehetőségeinket maximálisan ki tudjuk használni.