Siófoki programok: óriási szilveszteri parti Siófokon

Miután egész évben elképesztően változatos elfoglaltságok jutottak szinte minden nap a siófoki programok kedvelőire, ezért nem meglepő, hogy az év utolsó napját is ennek fényében, ebben a mentalitásban ünnepelhetik és tölthetik majd azok, akik a városba látogatnak.

Merthogy fergeteges szilveszteri parti várható Siófokon, ezáltal az év utolsó napját egy óriási bulival ünnepelhetjük majd a Balaton fővárosában, azon belül is a Fő téren, ahol bár nyoma sem lesz a nyárnak, azonban a nyári partik hangulatának annál inkább.

A teljesen ingyenes formában meglátogatható szilveszteri partiról természetesen nem hiányozhat majd a megfelelő performansz sem, így az adventi időszakról megmaradt díszletek és egyebek között, igazi szilveszteri finomságokat árusító kis faházak ölelésében élvezhetjük az óév utolsó napját.

Valamint természetesen a minőségi fellépőket! Merthogy már 20 órától indulnak a fergeteges színpadi programok, így először a Blokk együttes lép színpadra, hogy 22 órától a Bon-Bon szórakoztassa az érkezőket, akiket még éjfél előtt Hevesi Tamás követ majd.

A nagy visszaszámlálást azonban Weisz Viktor fellépése előzi meg, aki egészen éjfélig marad majd színpadon, hogy együtt várja a Fő téren egybegyűltekkel az év utolsó perceit, valamint a pontban éjfélkor induló tűzijátékot, amit 10 perccel éjfél után egy retro diszkó követ majd.

Természetesen Siófok mellett a közeli településeken és kisebb-nagyobb városokban egyaránt találhatnak maguknak elfoglaltságot azok, akik szeretnének kikapcsolódni és egy nagyot bulizni szilveszterkor, így például Veszprémben, Tihanyban, Balatonfüreden és Balatonalmádiban is nagy parti várható az év utolsó napján.