Siófoki programok: Örökbefogadás napja és IX. Örökbefogadott Találkozó

Egy kisállat örökbefogadása ugyanolyan nagy felelősség, mint amikor gyermeket vállalunk, vagy egy gyermeket fogadunk örökbe. A siófoki programok részeként pedig most nekünk is alkalmunk nyílik megünnepelni ezt a különleges elköteleződést, méghozzá a korábbi évekhez mérten rengeteg újdonság társaságában.

Ennek megfelelően a siófoki Örökbefogadás napján, illetve IX. Örökbefogadott Találkozón felvonul majd a környék összes állatvédő szervezete, ezáltal a látogatóknak lehetőségük nyílik megismerkedni velük, beszélgetni a képviselőkkel, illetve elérhetőségeket gyűjteni arra az esetre, ha például problémát jelentenénk.

Ezen túlmenően lesznek még kutyás bemutatók, így műsorral készül a Siófoki Kutyás Központ és a Warriors Agility Team, miközben lesznek változatos családi- és kutyás programok, de természetesen a gyermekekről sem feledkeztek meg a szervezők, ezáltal csillámtetoválással és arcfestéssel várják őket.

Ez azonban még mindig nem minden! A helyszínen lesz büfé, bográcsozás, nem maradhat el a jól megszokott kutya szépség- és ügyességi verseny, de kiskedvenceink gondozásának apropójából Horváth Viktória a helyszínen vállal majd kutyamasszázst, de lesz állateledel bemutató is annak érdekében, hogy mindig helyesen tápláljuk kutyáinkat.

Az esemény szeptember 12-én, azaz most szombaton kerül megrendezésre délelőtt 11 és délután 17 óra között a Siófoki Kutyás Központ és Kutyaiskolában (Szigeti dűlő), ahol a szervezők reménykednek benne, hogy nemcsak az örökbefogadók lesznek nagyon sokan, hanem azokat az embereket és kiskedvenceket is viszontlátják majd, akik korábban az ő segítségükkel találtak egymásra.