Siófoki programok: örökzöld magyar slágerek a SzínParton

Mivel a nyár fővárosáról van szó, ezért nem meglepő módon július utolsó hetében is az önfeledt szórakozást preferálják a siófoki programok, melyek részeként ezúttal a legnagyobb magyar slágereket idézhetik majd fel az érdeklődők.

Július 31-én, azaz most pénteken este 21 órakor ugyanis a SzínParton egy sor ismert magyar énekes és énekesnő hallatja a hangját egy hatalmas előadás részeként, melyen olyan előadóket tekinthetünk meg, mint Szulák Andrea, Gallusz Niki és Csonka András.

A kérdéses trió ráadásul minőségi zenei alapra énekel majd rá, hiszen az előadást Molnár György és koncertzenekara kíséri, és lehet imádkozni a jó időért, hiszen a szervezők nem jelöltek ki hozzá esőnapot, így rossz idő esetén a Siófoki Szabadtéri Színpadra tervezett koncert elmarad.

Ha egy féktelen partira vágynál a Balatonon, méghozzá szó szerint a vízen, egy kis késéssel ugyan, de idén is elindultak a siófoki kikötőből a Bulihajók, és ha nem lesznek szigorítások, akkor augusztus végéig folyamatosak maradnak a partik, melyek részeként szakíthatunk az unalmas diszkókkal és szórakozóhelyekkel.

Ennek megfelelően lehetőségünk nyílik a Balaton kellős közepén bulizni és táncolni egy nagyot, méghozzá igazi DJ-vel, hatalmas hangerővel, fényekkel, valamint mai és retro slágerekkel egyaránt.

A Bulihajó Siófokról most pénteken és szombaton is elindul, tehát július 31-én és augusztus 1-jén egyaránt kezdődhet a móka este 21 órai kezdettel, egy-egy túra során 2 órás időintervallummal, a jelenleg hatályos jogszabályoknak megfelelő előírások, szájmaszkok és egyebek betartásával.