Siófoki programok: Oroszlánkirály és barátai rajzfilmzenék élőben

Kifejezetten nagy megpróbáltatásban volt részük a gyermekeknek az elmúlt hónapokban, így érdemes kihasználni minden lehetőséget, amit egy kis kikapcsolódásra fordíthatnak, a siófoki programok részeként pedig most lehetőségük nyílik arra, segítséget nyújthassunk nekik ebben.

Sőt mi több, nemcsak a gyerekeknek, hanem a felnőtteknek is kellemes élmény lehet az Oroszlánkirály és barátai című komolyzenei  koncert, melyre október 14-én, szerdán délután 14 órakor kerülhet sor a Kálmán Imre Kulturális Központban, azonban a komolyzenei jelző senkit se riasszon el tőle, garantáltan mindenki élvezni fogja az előadást.

Erről pedig a Dunakeszi Szimfonikus Zenekar gondoskodik majd, akik részben úgy szeretnénk népszerűsíteni a komolyzenét, hogy ismert gyerekdalokat dolgoztak át hozzá, és ebből állítottak össze egy komplett előadást, amit garantáltan mindenki végig dúdol majd magában.

A koncerten így olyan klasszikusok is feltűnnek, mint a Vuk vagy A nagy ho-ho-horgász, de lesznek természetesen frissebb darabok is, mint amilyen az Oroszlánkirály vagy a Thomas, a gőzmozdony, de felsorolni is nehéz lenne, hogy milyen sok rajzfilmes sláger közül válogathatnak majd maguknak az érdeklődők.

Főcímdalok és betétdalok egyaránt felcsendülnek majd  koncerten, melyek annak idején örökre beégtek az emlékeinkbe, és ezt a hatást fokozhatjuk most mind a magunk, mind gyermekeink örömére, így míg nekik egy friss élmény lesz az egész, számunkra határozottan a nosztalgia jegyében telik majd az előadás.

A jegyköteles előadás szünet nélkül, 55 perc hosszúságban kerül a KIKK színháztermének színpadára.