Siófoki programok: Országos Szaunamester Bajnokság és karaoke party

Január végéhez közeledve sem maradnak különleges elfoglaltságok nélkül a siófoki programok kedvelői, mégpedig olyannyira nem, hogy az előttünk álló napokban még egy szaunamesteri bajnokságot is nyomon követhetnek az érdeklődők.

Január 25-én és 26-án ugyanis Siófok ad otthont a VIII. Magyar Országos Szaunamester Bajnokságnak, méghozzá a Galerius Élményfürdő és Wellness Központban (Siófok, Szent László utca 183), ahol ideális körülmények biztosítottak ahhoz, hogy a mesterek összecsapjanak.

Az ország egyik legmodernebb szaunás rendszerét felvonultató létesítmény – ahol hamarosan egy újabb 40-50 fős szaunakabin kerül átadásra – ideális helyszín ehhez az országos megmérettetéshez, aminek részeként a legjobb belföldi szaunamesterek mérhetik össze tudásukat és kreativitásukat, méghozzá sorsolás útján meghatározott tematikus programok részeként.

A korábbi nagy sikerre való tekintettel ismét fergeteges karaoke party várható a siófoki BackStage-ben (Siófok, Fő tér 2.), ahol mindenkit sok szeretettel várnak a szervezők, hiszen a részvétel mindenkinek teljesen ingyenes, ha szereti a jó zenéket, az igazi örökzöldeket, mindemellett pedig a kiváló hangulatot.

Az esemény részeként egy olyan zenés parti vár ránk, ahol lehet, hogy csak egyszerű nézőként érkezünk, de a buli hevében nem sokkal később már a színpadon találjuk magunkat, hiszen itt bárki lehetőséget kaphat, hogy elénekelje kedvenc slágereit, nem kell hozzá óriási hang, sőt néha még jobb is, ha híján vagyunk a kiemelkedő tehetségnek, hiszen a lényeg itt a jó kedve és a szórakozás.