Siófoki programok: Osztrigás Mici zenés bohózat a KIKK-ben

A kulturális előadások és különleges színházi performanszok kedvelőinek legnagyobb örömére a siófoki programok részeként még ősszel is rengeteg olyan eseményt találhatunk, melyek maximálisan kielégítik kapcsolódó igényeinket.

Október 5-én, azaz hétfőn este 19 órakor érdemes lesz például ellátogatni a Kálmán Imre Kulturális Központba, ahol a Turay Ida Színház előadásában lehetőségünk nyílik majd megismerni az Osztrigás Mici című zenés bohózatot, aminek részeként szem nem marad majd szárazon a nevetéstől.

A történet főszereplője Dr. Petypon és Dr. Mongicourt, azaz két orvos, akik egy rendkívül nehéz operáció után úgy döntenek, hogy kikapcsolódnak egy kicsit, és elmennek mulatni a Maximba, csakhogy ez a görbének hitt este egy olyan fordulatot vesz, amire senki sem számít.

Dr. Petypon ugyanis enyhén ittas állapotban hazaviszi a mulató legnagyobb sztárjaként és csillagjaként tisztelt Osztrigás Micit, aki hamar feldühödik, amikor kiderül, hogy titkos szerelme, azaz Corignon hadnagy házasodni készül, így őt elhajította, mint egy közönséges rongyot.

A bonyodalom ott kezdődik, amikor Petypon doktor bácsikája Micit meghívja Corignon esküvőjére, mert egy félreértés miatt családtagnak hiszi, csakhogy az esküvőn természetesen a mulató sztárja mellett ott lesz a hadnagy igazi felesége, ami kínosabbnál-kínosabb, illetve viccesebbnél-viccesebb szituációkat idéz majd elő.

Mint igazi zenés bohózat, az Osztrigás Mici részeként természetesen minden egyes bonyodalom kibogozásra kerül, csakhogy amíg eljutunk oda, hogy mindenki tisztázza magát és talán happy end lesz a vége, addig rengeteg nevetésen leszünk majd túl az előadás során.