Siófoki programok: Ott Annával beszélgetünk az ünnepi könyvhét alkalmából

A könyvek szerelmesei szeptember első napjaiban is megtalálhatják majd a számításaikat abban az esetben, ha a siófoki programok részeként szeretnének elfoglaltságot maguknak, hiszen ezekben a napokban zajlik a Balaton fővárosában az Ünnepi könyvhét.

Ennek részeként pedig több kapcsolódó eseményre is sor kerül a helyszínen, így természetesen a BRTK Könyvtár lesz az egyik központi elosztó, így szeptember 2-án, azaz csütörtökön délután 17 órától az Ünnepi könyvhét részeként Ott Annával beszélgetnek majd a szervezők.

Hogy ki az az Ott Anna? Egy igazán sokszínű, különleges személyiség a hazai kortárs irodalomban. Tevékenységi köre rendkívül szerteágazó, ezáltal például hozzá köthető a Margó Irodalmi Fesztivál szervezése, de a Hadik Kávéházban is ő látja el a művészeti vezetői feladatokat.

Ha mindez nem lenne elég, az Instagramon mindenki ismeri, akit érdekel a hazai irodalom, hiszen több tízezres követőtáborral büszkélkedhet oldalán, melyet határozottan az olvasás népszerűsítése miatt hozott tető alá.

Az ő nevéhez köthető az egyre népszerűbb #olvass kampány, mely mindenkit arra ösztönöz, hogy soha nem késő felfedezni az olvasás semmivel sem összehasonlítható, határozottan mágikus és csodálatos világát, mely tényleg bármikor, bármilyen élethelyzetben képes lesz segíteni.

A BRTK Könyvtárban az intézmény munkatársával, Ecsedy-Baumann Brigittával beszélget majd múltról, jelenről és jövőről egyaránt. A programon való részvétel mindenkinek ingyenes!