Siófoki programok: pénteken indul a Márton napi Pálinkafesztivál

Idén is november közepén kerül megrendezésre, immáron hagyományos formában, hetedik alkalommal a Márton napi Pálinkafesztivál, amely a siófoki programok kedvelői számára még egyszer és utoljára lehetőséget ad arra, hogy az adventi időszak előtt mulatozzanak egy jót.

A november 13-tól november 15-ig tartó eseményre Siófok Fő terén kerül sor, és a három nap során a szürke novemberi napokat garantáltan a vidámság, a szívet és lelket egyaránt megmelengető hangulat váltja fel, hiszen ahol nincs hiány az ízletes magyar pálinkából, ott biztosan nincs hiány a jókedvből sem.

A kulturális programsorozat során természetesen azért nem minden a pálinkáról és az ivásról szól majd, a csodálatos gyümölcspárlatok mellett nagy szerepet kapnak majd a libaételek, illetve az ehhez kapcsolódó gasztronómiai különlegességek, a koncertek, a kirakodó vásár, valamint sok más egyéb olyan program, amely nem csak a felnőttek, hanem a gyermekek szívét is alaposan megdobogatja majd.

A Márton napi Pálinkafesztivál természetesen nem lesz híján a fellépőknek sem, ebből kifolyólag pénteken a megnyitót követően a helyi férfi dalkör fellépésre, majd Nagy Edmond előadására kerül sor, míg az estét a méltán híres Apostol együttes után a Royal Dance Sings zárja.

Természetesen szombaton sem maradnak a látogatók népszerű fellépők nélkül, így Shodor Balázs mellett délután fellép a Groovehouse és a Balkán Fanatik is, de este DJ Szatmári feat Jucus és DJ Deka feat Enikő koncertjére tombolhatnak majd az érkezők. Vasárnap, az események folytatásaként Ádámi János után Csordás Tibi szórakoztatja majd a közönséget, de fellépéssel készül a Blokk is, míg este 7 órakor tűzijátékkal záródik az egész esemény.