Siófoki programok: PlayIT Show Balaton 2018

Újabb különleges rendezvényen vehetnek részt az előttünk álló hétvégén a siófoki programok kedvelői, de főként azok, akik kedvelik a videojátékokat, valamint a modern technológiákat, hiszen augusztus 18-án és 19-én Siófokra látogat a PlayIT Show.

A Kiss Szilárd Sportcsarnokban (Siófok, Szekrényessy Kálmán utca 1.) keretein belül megrendezésre kerülő esemény az ország legnagyobb IT- és videojáték témájú rendezvénye, mely most először látogat el a magyar tengerhez, hogy a környéken élő vagy a környéken pihenő turisták egyaránt nagyokat szórakozhassanak.

A látogatók ugyanis a saját bőrükön tapasztalhatják meg a virtuális valóságot a különféle VR headsetekkel, de kipróbálhatók lesznek a legkülönfélébb videojátékok, és miközben találkozhatunk a hazai gamer világ legnagyobb alakjaival, több kipróbálható gamer kütyü is ott lesz a rendezvényen. A szervezők szerint a show nemtől és kortól függetlenül képes változatos elfoglaltságot és kikapcsolódást kínálni mindenkinek, aki kedveli a videojátékokat, az IT-t és az okostelefonokat.

A PlayIT idén már hetedik éve kerül megrendezésre egyfajta országjáró eseményként, mely a gamer közösség számára megmutatja a legújabb videojátékokat, konzolokat, valamint kiegészítőket. A helyszínen ezek többsége kipróbálható is lesz, sőt mi több, számtalan 1v1 és csapatos verseny is várható, miközben a résztvevők lehetőséget kapnak kipróbálni akár megjelenés előtt álló alkotásokat is.

Mindezt ráadásul az ország legismertebb gamer videósaival, szórakoztató színpadi programokkal, nyereményjátékokkal és a legnagyobb külföldi expókat megszégyenítő formában profi cosplayerekkel. A szervezők ígéretei szerint a balatoni helyszín miatt kapcsolódó extra programok, partnerek és ajándékok várnak Siófokon a rendezvényre látogatókra.