Siófoki programok: Plázs Radio Terrace és Plázs Bor premier

Az elsők között próbálta meg visszahozni az életet a nyüzsgést a Balaton fővárosába a Plázs, mely a siófoki programok egyik központi helyszíneként június közepén is rengeteg különleges élménnyel kecsegtet a nagy bulik kedvelőinek, még ha ezek a bulik a járványhelyzet miatt most sokkal visszafogottabbak, mint korábban.

Június 18-án, azaz most csütörtökön délután 16 órától például elindul a Plázs Radio Terrace, aminek részeként a Global FM gyakorlatilag a siófoki Plázsra költözik néhány óra erejéig, így lehetőségünk nyílik élőben látni és hallani a legjobb és legmagasabb minőséget képviselő elektronikus élő szetteket.

Mindezt természetesen a jól megszokott és sokak számára nosztalgikus hatást kelti balatoni atmoszféra és életérzés társaságában, miközben közvetlenül a partról nézheted végig a csodálatos naplementét.

Természetesen az esemény a járványhelyzet miatt speciális intézkedésekkel kerül megrendezésre, ezáltal a rádiós DJ-k például egy elkerített részen, egy teraszon zenélnek majd, miközben az érkezők a homokos strandon, egymástól tisztes távolságban élvezhetik a zenét.

Június 20-án aztán ismét a Plázsra csábít minket egy nagyszerű program, méghozzá annak érdekében, hogy szombaton este 20 órakor az érdeklődők az alkotókkal és az ötletgazdákkal együtt kóstolhassák meg elsőként a Plázs borokat.

Az esemény részeként minden érdeklődő a belépőjegy ellenében szabadon ehet, ihat és beszélgethet az egybegyűltekkel a homokos parton, a balatoni naplementében, miközben lesz zenei aláfestés is, így Rakonczai Imre szolgáltatja majd a csodálatos dallamokat, hogy közel olyan hangulat kerekedjen, mintha mi sem történt volna az elmúlt hónapokban.