Siófoki programok: pünkösdi hétvége a Plázson, szezonnyitó a Palace-ban

Nem véletlenül nevezik Siófokot a nyár és a féktelen nyári partik fővárosának is, hiszen a siófoki programok részeként garantáltan mindenki megtalálhatja majd a számításait a legmelegebb hónapokban.

Sőt mi több, csak most kezdődik igazán an agy parti, hiszen pünkösdi hétvége vár a bulizókra a Plázson, és vérbeli szezonnyitó megaparti kerül megrendezésre a Palace-ban. A Plázson ugyanis június 7-én és június 8-án tart a nagy pünkösdi hétvége, aminek részeként szombaton este 19 órától Belga és Krúbi nagykoncert vár ránk a helyszínen, míg másnap egy egészen eltérő zenei műfaj és közeg képviseltetheti magát, hiszen vasárnap este 18 órától a Bikini és a Republic kívánja megénekeltetni és megmozgatni a lazább rockzenék kedvelőit.

Szintén más műfajt képvisel a hétvégén a Palace, ahol szombaton este indul a nyári szezon egy óriási nyitó bulival, hiszen köztudott, hogy nincs nyár Palace nélkül, noha ezúttal egy teljesen új helyen, a Plázs Arénában várja az érdeklődőket a nagy parti. Méghozzá igencsak nagy nevekkel, ezáltal olyan sztárfellépőkre partizhatnak az érkezők a Fesztivál Arénában, mint Andrewboy, Andro, Bárány Attila, Bricklake, Christopher, Droplex, Metzker Viktória, Regan vagy Willcox.

Rajtuk kívül a Dark Roomban partizik majd Davko, Pat Duff, Peter Makto, Rizkid és Toto Jr is, miközben lesz R’n’B és Sláger Terasz Bartával és a Loving Arms-szal. A Palace nyitó partija belépőjegy-köteles rendezvény, mely csak és kizárólag 17 éves kor felett nyitott az érdeklődők számára.